Ik ga op reis en neem mee....

Ik ga een jaar in Engeland wonen en neem mee....
Waar moet je beginnen, voor een vakantie maak ik mij niet zo druk. De laatste keer pakte ik een uur van tevoren alles in. Maar nu, wat moet er allemaal mee als je een jaar weg gaat. Heeft iemand een lijstje ?!?

 

Eigenlijk wil ik alles wat in mijn gedachten schiet gelijk apart leggen. Maar dat is niet handig omdat ik nog bijna 2 weken moet. Elke keer als ik naar mijn laptop kijk denk ik oplader niet vergeten en mijn wekker is ook wel handig, misschien... Nee het kan nog niet apart moet de hele week nog mijn wekker zetten, en mijn laptop heeft ook geen wonder accu.

 

Ik heb al wel een doos gemaakt met dingen die ik echt niet gebruik, zoals bijv. een wereldstekker. Maar bijna alles wat ik mee wil nemen heb ik nog wel een keer nodig. Die doos blijft dus half leeg, geweldig idee maar pakt niet erg goed uit.

Ik ben dus maar begonnen met een lijstje maken, of eigenlijk 3 lijstjes.. En ik ben bang dat daar nog wel een paar bij komen.. Lijstjes: Niet vergeten, wat zit in de doos, wat moet ik nog kopen. Ja, ik weet het. Er zijn in Engeland ook winkels, maar ik heb nou eenmaal graag een nieuwe tandenborstel als ik weg ga en een doosje paracetamol is ook handig en... Hagelslag niet vergeten, want die hebben ze daar niet! Zo kan ik dus nog wel even doorgaan ;-)

 

Het is soms nog wel lastig ik hou van vastigheid, weten waar ik aan toe ben. En dat weet ik nu dus niet. Heb mij er sinds gisteren maar aan overgegeven dat slapen de komende tijd niks word. Gelukkig heb ik het overdag best druk en niet heel veel tijd om mij er heel druk over te maken.

 

Alle voorbereidingen zijn natuurlijk ook erg leuk. En met iedereen nog even een keer afspreken is ook erg gezellig. Maar ik zal blij zijn als het half september is. Dan weet ik hoe alles een beetje is, en of ik mijn kennis van de Engelse taal onder- of overschat heb..

 

Volgende week vrijdag is het al zover!

Commentaar schrijven

Commentaren: 0