Voorbereidingen

Vorige week terug gekomen van vakantie en inmiddels al weer aan het werk. En nu begint het echt, de voorbereidingen voor Engeland.

 

De ene dag zie ik het helemaal zitten en de volgende dag vraag ik mij af waar ik toch aan begonnen ben. Ik heb er erg veel zin in maar nu pas ga ik mij realiseren wat ik allemaal ga missen... Het begint al gelijk goed met de huldiging van de Showband, 2 trouwerijen en een geboorte. En nu heb ik het alleen over september.

Ik weet ook wel dat ik er iets heel leuks voor terug krijg en dat het een ervaring is.

 

Ik sta er nu voor en heel dichtbij dus lijkt het allemaal erg groot en veel maar misschien dat ik achteraf wel denk waar heb ik mij druk over gemaakt. Het is een keuze maar ik heb het soms even moeilijk, gelukkig zegt iedereen dat het allemaal wel goed komt ;-)

 

Druk bezig met de voorbereidingen dus, mijn hoofd loopt over. Wat moet je veel regelen. Gelukkig heb ik mijn ticket en zijn de verzekeringen geregeld. De rest zit de hele dag in mijn hoofd en elke keer denk ik moet ik even opschrijven. Maar dan lig je net lekker in bed, nou dat onthou ik wel, komt morgen wel. Als ik iets ga vergeten, weet ik nu al waar het aan ligt.

 

Deze en volgende week nog even een laatste keer met vrienden afspreken. Dus drukke weken voor de boeg... Maar het is ook al bijna 1 september.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0