Zonnebril op en genieten

Ik loop denk ik al een half jaar te bedenken wat ik met mijn blog zou moeten doen na dat ik klaar zou zijn met mijn verhaal.

 

En zoals je kan zien is er aan het uiterlijk van mijn site het een en ander veranderd. Ik heb het namelijk overgezet naar een andere Hosting. Dat betekend dus dat Afterrain.nl nog even zal bestaan.

 

Sinds mijn laatste blog zag ik dat er bijna elke dag nog wel lezers bij kwamen.

Ik heb het ook zo'n beetje aan iedereen voor gelegd. Wat moet ik nou met mijn blog. Meningen zijn verdeeld maar de meerderheid zegt door te gaan.

 

Schrijven is leuk maar wie gaat mijn blog nou lezen? Kijk dat ik redelijk veel lezers had bij Corrie snap ik, het is toch iets wat veel mensen wisten. En het is ook nog een beetje sensatie.... Niet voor iedereen natuurlijk, maar ik kan de cijfers zien. ;-)  Van Corrie horen wij niks meer, en ik hoop natuurlijk dat dat ooit veranderd maar tot die tijd gaan we genieten en ons focussen op de belangrijke en mooie momenten in ons leven.

 

Ik heb besloten toch maar mijn Engeland avontuur te delen. Ik ga niet per dag schrijven wat ik mee maak, dat is niet leuk. Saai en dan krijg je van die lange verhalen.  Maar af en toe deel ik de leuke en misschien wel de minder leuke kanten.

 

Ieder huisje heeft zijn kruisje. Het is niet altijd leuk en wij moeten zelf de slingers ophangen. Ik kan verder al mijn leed wel gaan delen maar daar heeft niemand wat aan. Af en toe zal ik mijn twijfels en mindere momenten wel delen. Het blijft wel een eerlijke blog, zonder gepoets. Het is zoals het is!

 

Nu ik hopelijk de meeste regen achter mij heb, kunnen jullie ook mee bruin worden, en misschien een beetje verbranden in mijn zonnetje.. ;-)

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    j. kramer (donderdag, 13 juli 2017 23:13)

    als je iets onder zo,n blog van je zet, komt dat dan ook openbaar? grs j. kramer

  • #2

    Jante Hakvoort (vrijdag, 14 juli 2017 11:34)

    Blijkbaar ;-), je kan mij privé bereiken per mail jantehakvoort@gmail.com of een privéberichtje vis Facebook