Vergeven

 Iemand vergeven ook al heeft hij/zij geen spijt, of als eerst sorry zeggen

ook al was het niet jou schuld. Lastig...

 

De laatste tijd droom ik veel over Corrie, zal wel de verwerking zijn. Laatst droomde ik dat Corrie terug kwam, en ik kon haar niet vergeven. Ik wilde wel maar kon het niet. Net zoiets als je in je droom aan het rennen bent maar je komt niet voorruit. Alles in mij zei vergeef haar maar het lukte niet. Ik was ook de enige, mijn hele familie snapte niet waarom ik haar niet wilde vergeven. Ik hoop dat dit in het echt nooit zal gebeuren, dus schrijf ik het maar op.

 

Als Corrie terug zou komen of op een andere manier weer contact zou willen,zou ik haar dan kunnen vergeven....? Ik denk het wel, puur omdat het mijn zusje is en ik heel veel van haar hou. Maar om het te vergeten zal er meer moeten gebeuren, de band zou opnieuw moeten groeien. Ik denk niet dat Corrie ooit weer de oude word, maar de nieuwe zou ik ook een kans willen geven.

 

Natuurlijk zal dit heel moeilijk worden en zal ik mij tegen mijn zin over dingen heen moeten zetten. En misschien ook wel sorry moeten zeggen, ook al was het mijn schuld niet. Maar dat zou ik er wel voor over willen hebben.

 

Dus Corrie als je dit ooit te lezen krijgt. Ik hou van je en ik vergeef je! Ik kan het allemaal nog niet vergeten, maar misschien komt

dat nog. Ik wil ook sorry zeggen! alles wat ik deed was om je te beschermen. Maar als je nu gelukkig bent dan hoop ik toch dat je weer contact wil. Ik wil (en de rest van het gezin trouwens ook) heel graag weten als ik tante word (of misschien al ben). Wat gebeurt is gebeurt maar kunnen we dit achter ons laten en genieten van wat nog komt. Hopelijk wil jij dit (ooit) ook...

Commentaar schrijven

Commentaren: 0