#8 Stalker

 

Abdul heeft zich in de eerste weken nadat wij het contact verbroken hadden ontpopt tot stalker, of eigenlijk was hij dat al.

 

Toen Corrie haar laptop werd ingenomen, hebben mijn ouders die op verzoek van diverse personen laten nakijken. Er is toen iemand bij ons thuis geweest, die wist alles van computers. Er bleek dus in haar laptop een programma te zitten dat als Corrie de laptop aanzetten dat hij wist waar ze was. Dit wist Corrie niet, hij had dit programmatje goed verstopt.  Dit was wel weer even eng, ik bedoel hij wist dus altijd waar ze was. En ze vertelde hem al waar ze was en dat was dus niet genoeg ze had gewoon controle.

 

 

Sws denk ik dat Corrie een soort van controle had, of dat hij daar mee dreigde. De manier waarop zij zich kleedde alleen al, zo veranderen en dat voor een man. Ik kan daar niet met mij hoofd bij maar misschien komt dat omdat ik nog nooit echt verliefd ben geweest, ik zie mijzelf ook niet zo veranderen voor een jongen/man zeker niet als hij zo ver weg woont... Hij ziet dan toch niet wat ik aan heb of doe?

 

 

Abdul belde de eerste weken heel vaak. ook kregen wij diverse keren enorme bossen bloemen thuis gestuurd, die ook wel eens bij de buren afgeleverd werden. Die bossen bloemen gingen snel de container in voordat Corrie ze zag. Mijn moeder is zelfs naar de plaatselijke bloemwinkels gegaan om te vragen of ze geen bloemen meer bij ons wilden bezorgen.

 

Als ik het zo opschrijf begrijp ik Corrie haar angst wel, volgprogramma's, altijd moeten laten weten waar je naartoe gaat. Dat programmatje zat ook in haar telefoon. Ze had namelijk die iphone van hem gekregen in Koeweit. Ze mocht bijvoorbeeld niet van hem in een klasse Whatsapp, daar zitten namelijk ook jongens in. Ze hadden dus in de klas een extra app waar alleen meisjes inzaten. Raar toch..? geen jongens mochten haar berichten want dan moest ze dat weer verantwoorden..

 

Dat Corrie angst had kwam er ook wel uit. In je slaap verwerk je veel en in die periode huilde en schreeuwde terwijl ze sliep. soms wist ze het niet eens....

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0