#2 (Oude) Corrie

 

Corrie zoals ze de eerste 15 á 16 jaar van haar leven was. Wij zijn dan wel zusjes maar wel echte tegenpolen, innerlijk maar ook uiterlijk.

 

Corrie is slank, 1.70 m, heeft donkerbruin haar en bruine ogen.
Ze is/was extrovert, open en aanwezig. Had veel vriendinnen en praatte met iedereen. Als ze je zag kreeg je een knuffel, of je dat nou wilde of niet. Ze deed aan gym, acro en freerunnen en had duiven. Uiteraard waren er ook al wat vriendjes gepasseerd. Iedereen kende Corrie, maar iedereen wilde haar ook kennen. Ze was populair op school, maar ook bij haar hobby's.

 

Ondanks dat wij zulke tegenpolen waren kon ik het heel goed met haar vinden. Natuurlijk hadden wij ruzie, maar dat werd na Koeweit pas echt meer. Wij gingen vaak naar de bios of winkelen en  tijdens vakantie trokken we samen op. Corrie en ik schelen maar 1,5 jaar, ik had dus altijd iemand om wat mee te doen.

 

Ik was in zekere zin wel jaloers op Corrie. Alleen al de manier waarop zij contact met mensen legde, dat ging allemaal zo makkelijk. Ik moest eerst een kwartier nadenken voor ik wist hoe ik hallo ging zeggen. Ook haar uiterlijk zat haar mee.... Nu heb ik dat niet meer, ze is zo veranderd. De Corrie zoals hierboven beschreven, bestaat niet meer.  Ik mis mijn zusje nog iedere dag, alleen dan wel de oude Corrie....

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0