#6 Contact verbroken

 

Nadat mijn ouders erachter waren gekomen hebben zij gelijk contact opgenomen met de dominee van onze kerk en de politie. Alle contact tussen Corrie en Abdul werd onmogelijk gemaakt, telefoon, laptop en Ipad werden ingenomen. Alle spullen die Corrie en mijn ouders van Abdul hadden gekregen werden in een doos gestopt met de bedoeling dat het zou worden teruggestuurd. Uiteindelijk is dit niet gebeurt maar hebben deze spullen wel een hele tijd ergens opgeslagen gestaan. De rede waarom er besloten werd om het toch niet op te sturen was omdat hij dan heel kwaad zou worden en het had toch geen zin. Corrie kregen we er niet mee terug.

 

 

Mijn moeder zou samen met mijn broertjes en zusjes een weekje naar de camping, mijn vader en ik bleven huis ivm werk en de verzorging van de duiven. Omdat het net was ontdekt besloten mijn ouders dat we het weekend met het hele gezin zouden gaan. Op maandag ging ik weer naar huis, mijn vader is bijna de hele week gebleven op de camping en kwam af en toe thuis.  Die week overheerste er bij iedereen angst, wat als....

 

 

Ik ben niet bang aangelegd wat betreft alleen slapen of thuis zijn. Maar ik moet zeggen die week was ik toch wel heel angstig. Wat als hij langs zou komen....? Het contact was toch van de 1 op de andere dag verbroken. Als ik thuis was deed ik alle gordijnen dicht en van slapen kwam niets. Mijn moeder vertelde dat er op maandag een auto kwam aanrijden met geblindeerde ramen. Er zaten buitenlanders in en de auto stopte vrijwel naast de chalet. Ze dachten echt dat hij het was of vrienden van hem. Gelukkig waren het de andere vakantiegangers.

 

 

Op verzoek van Corrie was er besloten dat het niet naar buiten zou worden gebracht. De afspraak was dat wij er niet over zouden praten en dan zou Corrie geen contact meer met hem opzoeken. Zoiets tekent je leven en zeker in een hechte gemeenschap waar wij wonen.

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0