#4 Opleiding

Opleiding

 

Corrie haalde haar diploma op het vmbo en besloot om voor onderwijsassistente te gaan leren. Beetje een onverwachte opleiding voor iemand die van kinds af aan kapster of schoonheidsspecialiste wilde worden. Achteraf blijkt het zo dat hij (Abdul) heeft gezegd dat ze geen kapster mocht worden want alleen een bepaalde klasse mensen heeft dat als beroep en daar staat hij boven.

 

Verliefd

 

Rond het voorjaar gaf Abdul aan verliefd te zijn op een vrouw uit Koeweit, hij stuurde ons ook een foto van haar. Hij was vaak in Europa en als hij in de buurt van Nederland was kwam er net iets tussen waardoor hij niet langs kon komen.  Een druk bezette zakenman dus niet heel vreemd dat het hem niet lukte om samen met zijn vriendin langs te komen. Helaas kregen wij die vriendin ook niet via Facetime te zien. Zal wel iets zijn in het moslim geloof, immers is ze een vrouw..... Wij hebben nooit onze vraagtekens gezet of ze wel bestond of dat het niet de vrouw van de foto was maar iemand anders...

 

Telefoon

 

Corrie veranderde steeds meer, jongens en mannen gaf ze geen hand meer. En zo richting het voorjaar werd haar kledingstijl ook een beetje vreemd. Ook kreeg ze een soort obsessie voor haar telefoon. Ze liet haar telefoon nooit alleen en als mijn vader hem voor de grap afpakte dan werd ze gek...! Alles schreeuwde ze dan bij elkaar. Als iemand zo doet dan is er iets niet in orde geloof mij.. Onze telefoons mochten 's avonds niet mee naar boven, dat was de regel 11 uur moesten de telefoon beneden liggen. Corrie legde haar telefoon om 11 uur neer, maar 's ochtends was ze soms om 7 uur al weer beneden om hem te pakken. Ook kwamen we er achter dat ze 's nachts van bed af ging om haar telefoon te pakken. Natuurlijk werd ze wel eens ontdekt maar dan zei ze dat ze bijvoorbeeld een paracetamol moest pakken.

 

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0