#38 en nu..

En nu...

 

 

We zijn een jaar verder, via via hebben we in december gehoord dat Corrie werkt op een school, Arabisch leert en het goed heeft. Wij sturen af en toe een mailtje over hoe het hier gaat. Helaas krijgen wij geen antwoord van haar terug. Inmiddels is december ook al een tijdje geleden, en weet ik dus niet hoe het met haar gaat, hoe ze het heeft, etc. Dat steekt wel een beetje, maar vooral om de dingen die ik graag met haar had willen delen.

 

Voor nu is mijn verhaal afgerond, en moeten we afwachten hoe het verder verloopt. Mij heeft het geholpen om het te delen, en dat was het doel. Het was niet altijd makkelijk maar achteraf ben ik blij dat ik het heb gedaan. Er gingen zoveel verhalen rond, en nu is mijn kant van het verhaal in ieder geval duidelijk. Ik ben ook wel blij dat ik nu klaar ben, ik wil nu gewoon verder en ik moest dit eerst afronden voor ik het echt kon loslaten.

 

En nu...

 

Focussen op Engeland, het nieuwe avontuur! Een nieuw hoofdstuk waar ik echt aan toe ben. Ik weet niet wat ik met mijn blog ga doen. Ik geloof niet dat het zo interessant is om elke keer een blog te schrijven over wat ik in Engeland mee maak. En waar moet ik anders over bloggen? Dus ik weet het nog niet. Wie weet blog ik wel over Engeland, maar het kan ook zo zijn dat je met een maand niet meer mijn blog vind als je afterrain in typt....

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0