#34 Zou het zover zijn..

 

Ik kreeg een telefoontje van mijn nicht Janita, en toen dacht ik echt dat het zover zou zijn...

 

 

Janita belde, ze zei voor je het van een ander hoort Corrie heeft de geleende spullen terug gebracht. Toen Corrie uit huis wilde heeft ze ook wat spullen geleend en gekregen omdat ze natuurlijk niks had. Janita werkt in Zwolle en toen ze niet werkte heeft Corrie haar spullen naar haar werk gebracht. Ik geloof dat het om een tafeltje en een tv ging.

 

 

Wat dan wel weer raar is dat het niet Janita haar vaste vrije dag was. Als Corrie haar wou ontlopen had ze beter een dag eerder kunnen gaan. Janita was er nu niet omdat haar opa was overleden. Toen een collega dat vertelde leek ze te schrikken, en vroeg ze welke opa het was. Maar het was niet onze opa. Corrie zei tegen die collega dat ze dit hadden overlegd en dat Janita had gezegd dat ze de spullen daar kon brengen. Dit was niet waar want Janita stond voor een verrassing toen ze de spullen zag staan.

 

 

We kregen van school een uitnodiging voor de diploma uitreiking, zo wisten wij dat ze haar diploma had gehaald. Ik mij maar inhouden over het feit dat de school hier weer een steek laat vallen door de familie een uitnodiging te sturen terwijl mijn moeder in het belang van de leerling Corrie niet mocht spreken en niet op school mocht komen. Een paar weken geleden kregen wij ook nog een foto van haar klas. En je weet dat ze er niet op staat maar toch ga je even kijken. Die diploma uitreiking werd door en 1ste jaars klas georganiseerd, maar als school weet je van de situatie dan zet je toch met grote letters erbij niet naar de ouders sturen....

 

 

Diploma binnen, Spullen weggebracht,....

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0