#31 Verhuizen

 

Corrie heeft nog een tijd op de markt gewerkt bij de kippenboer. Maar dat was op een gegeven moment ook afgelopen. Daarna kwamen we erachter dat ze ook niet meer bij de Boni werkte.

 

 

Iemand die huur moet betalen kan echt niet rondkomen van een studiefinanciering.. Dus de vraagtekens kwamen wel, antwoorden hebben we nooit gehad. Nou moet ik eerlijk zijn ik heb er ook nooit naar gevraagd. Misschien omdat ik het antwoord wel wist. Toen wij in de loop van het jaar een brief van de Rabobank kregen waarin stond dat Corrie haar rekening had opgezegd. wisten wij genoeg, ze wilde geen controle en was denk ik bang dat we toch haar rekening konden zien ofzo... Of ze wilde een buitenlandse rekening?

 

 

Het werd steeds moeilijker om contact te krijgen met Corrie. Waarschijnlijk had ze meerdere nummers. soms was ze een aantal dagen niet online, en dat terwijl ze eerst altijd met hem online was. Corrie heeft heel lang nog bij ons in de familie Whatsapp gezeten. Ze reageerde nooit maar ze zag wel alles. of ze het las is natuurlijk een 2de maar ze zeg het wel.

 

 

in november gingen mijn ouders met de familie Hakvoort uit eten toen mijn oom zei dat Corrie niet meer bij V. in huis woonde. Dat wisten wij dus niet en dit bleek al vanaf de zomervakantie het geval te zijn. Wij dachten gelijk dat ze weg was naar het buitenland. Na een dag zoeken en een hoop stress kwamen wij er via via achter dat ze nog in Zwolle woonde. Maar meer mochten wij niet weten. Wij kregen ook weer veel post voor Corrie, ze wisten niet meer waar ze woonden dus stuurden ze het naar haar ouderlijk huis.

 

 

Blijkbaar had ze bij V. de huur opgezegd en was ze binnen 1 dag verhuisd. Dit was niet haar laatste adres in Zwolle want ze is later nog een keer verhuist.

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0