#29 Hoop

 

Ik denk dat ik van september 2015 tot november 2015 geprobeerd heb om met Corrie af te spreken. Elke week stuurde ik een berichtje of belde ik wanneer ze kon. En elke keer hield ze mij aan het lijntje. Elke keer zei ze weer woensdag kan ik misschien, maar ik laat het nog even weten.

 

Hoop, elke keer had ik hoop dat ik langs mocht komen. Dat ze mij nog 1 keer een kans gaf. Ik had al helemaal bedacht dat ik niets ging vragen, geen verwijten zou maken. Gewoon ouderwets gezellig over van alles en nog wat praten. Maar van binnen wist ik beter. Ik wist dat ze geen contact wilde en als ik wel mocht komen dat het niet zoals vanouds zou zijn. Maar toch hield ik hoop.

 

Al die smoesjes, werken, te druk, school etc. Ik zei tegen haar dan kom ik naar jou, dan zei ze maar ik heb maar 10 minuten, ik zeg dat maakt mij niet uit dan hebben we elkaar in ieder geval gesproken.  Nou je hoort nog even of ik echt kan... en vervolgens hoorde ik niks meer.

 

Ik weet nog goed toen ik nog 1 laatste poging wilde wagen. Was tenslotte al 2 maanden bezig om af te spreken en voor mij was het slopend. Ik stuurde zaterdagmiddag, ik kom morgen om 20 uur langs. Stuurde ze terug dat dit verspilde tijd zou zijn want ze had het toch te druk. Ik stuurde anders blijft dit zo, een kwartiertje kan ook ik zou je graag even spreken. Stuurt ze dat kan ook via de app. Ik stuur weet je wel hoelang ik je niet gezien heb? Ik vind familie belangrijk en die wil ik af en toe even zien. Waarom mag ik niet langskomen. Corrie zegt ik heb het druk. Zelfs geen 10 minuutjes vrij, nee zegt Corrie.

 

Ik werd kwaad en maakte daardoor een fout, ik ging Corrie namelijk verwijten maken. Ik stuurde waarom negeer je mijn vader en moeder via Whatsapp? Maar ook dat ik het jammer vond dat ze zoveel afstand nam. we weten niets, en ik wilde graag op de hoogte blijven. Haar nog 1 keer zien voor ze naar Koeweit ging.

 

Toen Kreeg ik een berichtje terug waardoor ik helemaal van de kaart raakte. Ik las het in de auto, want ik moest ergens oppassen. Ze wilde geen contact meer met mij als ik nog 1 berichtje zou sturen dan zou ze mij blokkeren, en als ze erachter kwam dat ik dit met anderen zou delen zou ze mij en die anderen ook blokkeren.

 

Hoop: elke keer gaf Corrie mij hoop. Als ze na de eerste keer had gezegd Jant,e ik heb geen behoefte aan contact dan had ik haar geen berichtjes meer gestuurd. Maar zij zei elke keer dat ze nog zou laten weten of die dag doorging. En dan hoorde ik niks meer en dan vroeg ik of er iets tussen was gekomen en of we een nieuwe datum af konden spreken.

 

Ik ben er een paar dagen ziek van geweest. Het sloopt je gewoon. Ik hou echt van haar maar dit was niet eerlijk van Corrie. Dit deed ze constant ons hoop geven in kleine dingen en dan keihard afwijzen. Ik heb tegen Corrie gezegd dat ik haar niet meer zal appen, en dat ze nooit kan zeggen dat ik geen contact met haar op wilde nemen.

 

Later kwam haar meidenwerker klagen dat ik Corrie met rust moest laten. Mijn moeder zei tegen haar dat ik haar alleen vroeg om een keer af te spreken en dat Corrie ook gewoon nee kon zeggen. En dat Ik haar zus was en graag contact met haar wilde. Het steekt gewoon dat ze tegen die meidenwerker ging zitten klagen. Ik kan tegen een stootje zeg gewoon eerlijk ik wil geen contact meer met je. Geef geen hoop! en via via kwam ik er toch wel achter.

 

Ik heb de berichtjes nog steeds in mijn telefoon staan. Misschien zou het beter zijn als ik ze verwijder, maar aan de andere kant verder heb ik niks meer.

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0