#24 Half jaar in het kort

 

Tja, vanaf nu word het toch lastig. Waar ik eerst over elke dag wel een blog kon schrijven, kan ik er nu 1 over een half jaar schrijven.

 

Corrie woonde niet meer thuis dus ik kan mij van deze tijd niet veel herinneren. Ik heb hierover al wel met mijn tante gesproken en ik heb het wel een plekje kunnen geven. Het was voor hun niet makkelijk om voor langere tijd Corrie in huis te hebben, eerlijk het is toch iemand met problemen. Maar ze hebben het ook heel goed met haar gehad. Ze deed gewoon mee met het gezin en had haar plekje gevonden. Op een geven moment was het zo dat de kinderen van mijn oom en tante 'rust' zochten ergens anders. Toen werd er besloten dat ze beter op zichzelf kon gaan wonen.

 

Ik vind het heel lastig om te horen dat het daar wel goed ging en dat ze thuis het zo verschrikkelijk had, zoals ze zei. Maar mijn oom en tante stonden er wat verder vanaf en daardoor denk ik dat ze zich daar vrijer voelde.

 

Toen Theressa jarig was kwamen wij de taart ophalen bij mijn tante ik weet nog wel dat Corrie ons compleet negeerde. Ze was toen net het huis uit en dan moet je weer een nieuwe manier van omgang vinden. Maar ik vond dat toen zo erg niet eens even gefeliciteerd zeggen. Later ging dit beter Corrie praatte wel weer gewoon met mijn broertjes en zusjes. Ik wist eigenlijk nooit wat ik moest zeggen dus ik ging contact een beetje uit de weg. Of laat ik het zo zeggen ik wist niet hoe ik mij moest gedragen, ik werd gewoon zenuwachtig van het hele gebeuren.

 

Wij zaten wel op de zelfde school dus daar kwam ik haar nog wel tegen maar daar negeerden we elkaar. Hoe moet je omgaan met zoiets? ze wil toch niets meer van mij weten? wat moet ik dan doen?

 

Ik maak nu een soort sprong van bijna een half jaar. Maar het is mijn verwerking en er zijn geen dingen gebeurt bij mijn tante waar ik vanaf weet en die ik nog een plekje moet geven. Ik ben achteraf toch blij dat ze die tijd nog op Urk was. En ik ging vaak naar de Boni in de hoop haar te zien. Ik wist ook wel dat ze niet meer in huis kon wonen.

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0