#22 Onder politie begeleiding

 

Corrie wilde niet meer thuis wonen, onder geen beding.

 

Omdat Corrie zo weg was gegaan had ze niet veel spullen bij zich. Maar naar huis gaan om ze op te halen, dat deed ze niet. Wij kregen een briefje met daarop de spullen die van haar waren en die ze nodig had. Ze wist precies wat ze had, er stonden namelijk ook aantallen bij. bijvoorbeeld 15x maandverband, 7 hemden etc. Wij moesten pakken en dat mochten mijn ouders dan afgeven in het dok.

 

Het was allemaal heel verdrietig en moeilijk te begrijpen. Ik realiseerde dat als ik iets wilde doen of zeggen dat ik dat nu moest doen. Ik heb toen mijn bief die ik voor Eleos moest schrijven erbij gepakt en in haar laptop gestopt. Haar laptop gebruikte ze iedere dag dus ze moest die brief tegenkomen. Ik denk wel dat ze hem heeft gezien, ik weet niet of ze hem heeft gelezen want een reactie heb ik nooit gehad.

 

Mijn moeder had alles volgens het briefje gepakt. Aangekomen in het Dok stond er een politieagent mijn moeder op te wachten. Corrie wilde mijn ouders niet zien, mijn moeder kon dus de tas overhandigen aan de politieagent. Mijn moeder was het daar niet mee eens, ze zei dat ze de spullen aan Corrie wilde geven, haar wilde zien. Uiteraard wilde Corrie dat niet. Na wat overleg is er besloten dat mijn moeder aan Corrie de tas moest geven onder begeleiding van de agent en er mocht absoluut niet gesproken worden. En zo is het ook gegaan.

 

Je zou in zo'n situatie toch compleet flippen... Niemand lijkt het te snappen en zelfs de politie gaat met haar mee. Tenminste zo lijkt het Corrie wordt hier in bescherming genomen.

 

Alles wat haar herinnerde aan ons heeft ze thuis gelaten. Heel veel foto's en persoonlijke dingen had ze al weg gegooid maar nu was het echt zover. Ik had niet verwacht dat ze daarna nog een stap in ons huis zou zetten.

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0