#19 Weggelopen op krukken

 

Waar ik soms dingen ben vergeten weet ik dit nog als de dag gister.

 

 

Er werd in overleg met de hulpverlening besloten dat er regels moesten komen voor Corrie. Zij leefde binnen het gezin haar eigen leven, en had (om ruzie te voorkomen) geen regels. Deze regels waren opgesteld en werden met Corrie tussen de middag besproken, uiteraard was ze het hier niet mee eens.

 

 

's middags ging Corrie met de bus naar Zwolle, ze gaf aan naar een vriendin te gaan. Ze liep toen nog op krukken door haar operatie. Ze ging wel vaker op vrijdag naar Zwolle, altijd naar diezelfde vriendin. Achteraf ging ze niet naar die vriendin maar naar de moskee in Zwolle, waar ze zich bij had aangesloten. Maar dit wisten wij toen nog niet.

 

 

Vrijdag 9 mei 2014 is Corrie weggelopen. Ze heeft een nacht bij die vriendin geslapen, en is met hun naar Urk gereden. Zaterdagochtend is ze rond 8 uur op Urk aangekomen. Rond 9 uur is mijn moeder naar de markt gegaan om te vragen of die vriendin wist waar Corrie was. Die gaf aan dat Corrie al 2 uur op Urk moest zijn, maar niet wist waar ze was. Ze dacht dat Corrie naar huis was gegaan.

 

 

Wij wisten al vanaf vrijdagmiddag niet waar Corrie was. Verschrikkelijk is het enige wat in mij opkomt, dit gun je niemand. Ik kan mij ook niet voorstellen dat je dit met je gezonde verstand je ouders aandoet. Politie werd ingeschakeld en alle hulpverlening. Rond de middag kwamen we erachter dat Corrie bij haar meidenwerker was geweest maar die was niet aanwezig. Ze heeft toen de bus naar Zwolle gepakt en is naar een andere vriendin M. toegegaan.

 

 

De volgende dag was het Moederdag... de meest moeilijke Moederdag die wij tot nu toe hebben meegemaakt. Corrie was vermist, dat ze in Zwolle was wisten we maar waar.. Haar meidenwerker had contact met haar en ze was vastbesloten nooit meer naar huis te gaan.

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0