#17 Weer thuis

Na 5 weken moest Corrie weer terug naar huis. Daarna heeft ze er alles aan gedaan om zo snel mogelijk het huis uit te kunnen.

 

 

Op advies van de hulpverlening zijn mijn ouders en Corrie in therapie gegaan bij een systeem therapeut. Bij de therapeut hebben mijn ouders aangegeven aan Corrie dat ze haar graag weer thuis wilden hebben, en ze hebben op advies van de hulpverleners het contact met Abdul weer toegestaan. Corrie was in tegenstelling tot wat zij verwacht hadden totaal niet blij. Ze leek zelfs in paniek. Vooral toen ze zeiden dat ze ook graag weer contact met Abdul wilden, liep het allemaal vast voor haar. Mijn ouders hebben Abdul ook een brief gestuurd er is geen reactie op gekomen.

 

 

Vreemd was dat Corrie nadat het contact werd vrijgelaten geen contact opnam met Abdul. Je zou toch denken dat als je verliefd bent je gelijk je vriend op de hoogte wil stellen. Nee, Corrie zei dat Abdul haar contact. hij stuurde haar ongeveer 2 keer per maand een berichtje.

 

 

Die systeem therapeut was ook nog een apart verhaal. Toen mijn ouders daar met Corrie kwamen en het verhaal deden zei hij. Hier heb je een kopje voor jou staat het oortje links en voor jullie rechts, en jullie hebben allebei gelijk. We zeggen het nu nog wel eens tegen elkaar, dat hadden wijzelf ook wel kunnen bedenken.

 

 

In april moest ze worden geopereerd aan haar voet. Omdat ze niet wilde dat haar verjaardag werd gehouden heeft ze de operatie laten plannen op  22 april (haar 17de verjaardag). De operatie verliep goed, maar Corrie kon een tijdje niet lopen. Jelle is 26 april jarig dus Corrie haar verjaardag werd alsnog gehouden maar dan tegelijk met Jelle. Laat nou net dat jaar koningsdag op de 26ste vallen. Ik speel bij het Jachthoornkorps van Showband Urk en met een aantal leden hebben wij 's morgens rond half 8, Jelle en Corrie een serenade gegeven. Werd door Corrie niet echt gewaardeerd, op het tijdstip na vond de rest van ons gezin het wel leuk. Achteraf was dit haar laatste verjaardag thuis.

 

 

Ze heeft bijna de hele dag boven gezeten, ze wilde niet met familie zitten. Corrie wilde haar verjaardag niet vieren, op advies hebben ze dit wel gedaan maar aan Corrie de keuze gelaten of ze er bij wilde zijn. Ze wilde de familie geen hand geven, ze haatte de manier waarop ze haar verjaardag moest houden. Het liefst wilde ze er ook niet bij zijn, maar ze was niet mobiel door die operatie.

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0